Zolt on uuden lääkkeen ryhmä protonipumpun estäjät. Zolt ilmestyi Suomen apteekkien vuonna 2013 ja voi tulla todellinen myyntimenestys muun lääkkeiden samaa farmaseuttista ryhmään.

Jos haluat ostaa Zolt ilman reseptiä, voit olla varma, että ostat turvallisia ja tehokkaita lääke. Zolt on enimmäismäärä hyviä ominaisuuksia ja on houkutteleva mahdollisena nopea ratkaisu ongelmien liiallisesta happamuus mahalaukun mehu.

Drug Zolt sisältää vaikuttavaa ainetta Lansopratsolia, joka estää viimeisen vaiheen mahahapon muodostumisen. Farmakodynaamisia ominaisuuksia Zolt (Lansopratsolia) help:

• hoito mahahaava;
• Johdon ja Zollinger-Ellisonin oireyhtymän;
• hoito ja ennaltaehkäisy refluksiesofagiitti;
• Yhdistetty käyttö antibiooteilla hoitoon haavaumat bakteerin aiheuttama H. pylori.

Zolt toimitetaan muodossa enterokapseli. Sairauksien hoitoon liittyvien mahalaukun liikahappoisuus, eri annostelua Zolt tarvitaan. Näin ollen kuluttajien kätevästi, Zolt kapselit sisältävät erilaisia annoksia vaikuttavaa ainetta.

Klo Suomen apteekit, voit ostaa ilman reseptiä:

• Keltainen Zolt kapselit, jotka sisältävät 15 mg Lansopratsolia
• Valkoinen Zolt kapselit, jotka sisältävät 30 mg Lansopratsolia

Zolt kapselit otetaan vähintään 30 minuuttia ennen ruoan saanti. Ravinnon (erityisesti rasva) hidastaa imeytymistä Lansopratsolia ja vähentää lääkkeen biosaatavuutta noin kaksi kertaa.

Muodostumisen estämiseksi mahahapon, on suositeltavaa ottaa yhden annoksen Zolt 15mg tai 30 mg aikaisin päivällä.

Poikkeuksena on hoito haavaumat bakteerin aiheuttama H. pylori. Tällöin annos Zolt 30 mg otetaan kahdesti päivässä (aamulla ja illalla). Jos enemmän kuin 120 mg Zolt päivässä on suositeltavaa käyttää (Zollinger-Ellisonin oireyhtymä), on parempi jakaa päivittäinen annos.

Saanti suositeltu annosten Zolt on merkittävä vaikutus mahahapon eritykseen:

• Oireet lievittyvät jälkeen käyttäen ensimmäistä annosta;
• Yksi annos Zolt estää mahahapon eritystä 70-80%;
• Zolt käyttää viikon kuluessa, vähentää mahahapon eritystä 80-90%;
• Zolt luo olosuhteet, joissa antibiootteja tehokkaasti poistaa H. pylori.

Ennen kuin ostaa Zolt ilman reseptiä, on tarpeen selvittää noin keston oireenmukainen hoito ruoansulatuskanavan sairauksien. Koko Zolt pakkaus vaikuttaa kustannuksiin kapselin tätä lääkettä. Mitä enemmän Zolt kapselit yhdessä paketissa, sitä alhaisempi kunkin kapseli tätä lääkettä.

Säilyvyysaika Zolt kapselia tekee 3 vuotta. Siksi, jos usein pahenemisvaiheita haavauma sairauksia tapahtua, voit tilata Zolt ilman reseptiä monivuotiselle oireenmukaista hoitoa.

Nykyisin pakkaukset sisältävät 7, 14, 28, 56 tai 98 Zolt kapselit ovat saatavilla Suomen apteekeissa. Siksi sinun on mahdollisuus valita tarvittavan pakkauskoosta ja ostaa Zolt tabletit niin monta kuin tarvitset oman tapauksessa.

Hoitoon mahahaava ja refluksiesofagiitti, ota yksi Zolt kapseli kerran päivässä 4 viikon kuluessa. Joten voit ostaa keskimäärin pakkaamiseen Zolt (28 kapselia) ja minimoida hoitokustannuksia.

Jos et tiedä, kuinka kauan sinun tulee ottaa Zolt kapseleita, voit selville apteekkarin tätä tietoa. Jos haluat ostaa Zolt kapseleita ilman reseptiä, mutta ne ovat liian kalliita, kysy apteekista, mitä tämä protonipumpun estäjä voidaan korvata.

Zolt ei ole ainoa lääke, joka sisältää vaikuttavaa ainetta Lansopratsolia. Nykyään Suomessa, voit ostaa Zolt geneerisiä lääkkeitä että:

• valmistetaan muodossa enterokapseli;
• sisältävät 15 mg tai 30 mg vaikuttavaa ainetta Lansopratsolia;
• vähentää mahahapon eritystä yhtä tehokkaasti;
• täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

Toimittaja Zolt kapseleita on Suomessa lääkeyhtiö Orion. Suomessa, voit myös ostaa geneerisiä lääkkeitä of Zolt (Lansopratsolia) ilman reseptiä toimittama yritysten Ratiopharm, Krka, Actavis, Hexal ja Mylan.

Hinta Zolt geneeristen lääkkeiden on pienempi kuin merkkituotteiden kapseleiden Zolt. Siksi voit ostaa halvinta Zolt geneerinen ilman reseptiä ja merkittävästi vähentää kustannuksia oireenmukaiseen hoitoon GIT sairauksia.