Suomessa monet tyyppisiä silmätippoja myydään ilman reseptiä. Siksi kroonisten sairauksien silmien, säännölliset vierailut lääkäri ei tarvita. Silmätippoja voidaan käyttää hoitamaan erilaisia sairauksia, mukaan lukien allerginen tulehdus, sidekalvotulehdus, tai glaukooma.

Jos haluat ostaa silmätippoja ilman reseptiä Suomessa, oman kaupungin niitä voidaan myydään tavaramerkeillä Opatanol, Oftan, ZADITEN, Taflotan ja NEVANAC. Kukin näistä over-the-counter lääkkeitä hoidetaan eri silmähäiriöiden.

Jos sinulla on oireita kausiluonteista allergiat, vain yksi tippa Opatanol vapauttaa sinut kutinaa ja silmien ärsytystä. Nämä silmätipat estävät aktiivisuutta biologisesti aktiivisia aineita, jotka aiheuttavat tulehduksen ja siten nopeasti helpottaa oireita allergisia reaktioita.

Yksi Opatanol haitoista on se, että sitä voidaan käyttää enintään neljä peräkkäistä kuukautta. Yliannostuksen ja väärinkäytön Opatanol putoaa, ärsytystä, kutinaa ja epämukavuutta saattaa esiintyä.

Jos tulehdusreaktioita aiheutua joutuminen silmiin pölyä, savua tai siitepöly tuulisella säällä, Opatanol lääke voidaan käyttää vähentämään ärsytystä, joka myydään ilman reseptiä.

Oftan silmätipat suositellaan käytettäväksi 3-4 kertaa päivässä. Sen lisäksi, että tulehdusta tippaa OPATANOLia vähentää silmien ärsytystä, ne vähentävät turvotusta silmäluomien ja voi lievittää sidekalvontulehdus oireita.

Jos etsit silmätippoja, jotka ovat yhtä tehokkaita lievittämään oireita allergiat ja sidekalvontulehdus, antihistamiini huume ZADITEN voidaan suositella.

Etuna Näiden silmätippoja on, että ne ovat turvallisia ja niitä voidaan antaa 3-vuotiailla lapsilla ja vanhemmat. Sen pitkäaikainen käyttö ZADITEN tippaa, niiden tehokkuutta ei alenneta. Näin ollen niitä voidaan käyttää kokonaan poistaa allergisen reaktion.

Jos aiot ostaa silmätippoja ilman reseptiä, mutta Opatanol, Oftan ja ZADITEN lääkkeitä ei myydä kaupunkisi, voit tilata ne verkossa apteekki. Nämä silmätipat ovat tehokkaita hoidettaessa allergiaa ja sidekalvontulehdus, mutta niitä ei tulisi käyttää vaikeiden silmähäiriöiden.

Hoitoon vakavien silmäsairauksia, Taflotan, Oftaquix tai NEVANAC lääkettä voidaan määrätä. Kaikki nämä lääkkeet myydään apteekit ilman reseptiä.

Taflotan-silmätippoja käytetään glaukooman hoitoon. Nämä pisarat stimuloivat ulosvirtaus silmänsisäisen nesteen ja siten vähentää silmänpainetta. Taflotan lääke ei ole myrkyllinen, sillä ei ole vaikutusta näöntarkkuuden ja voidaan pitää vaihtoehtona kirurginen glaukooman hoidossa.

Oftaquix ja NEVANAC ovat silmätippoja, jotka on määrätty kaihileikkauksen jälkeen.

• Oftaquix putoaa auttavat estämään riski postoperatiivisten infektioiden visit our website.
• NEVANAC putoaa lievittää kipua leikkauksen jälkeen.

Oftaquix on antibiootti ja sillä on hyvä tunkeuma sarveiskalvoon. Jo 15 minuutin kuluttua annon, Oftaquix tippaa estävät aktiivisuutta useimpien taudinaiheuttajien silmätulehduksia.

Suositeltava kesto käyttää Oftaquix putoaa – on 5 päivää. Tämä aika on riittävä ehkäisyyn ja hoitoon silmän infektioita. Oftaquix on myrkytöntä, melkein ei aiheuta sivuvaikutuksia ja on suotuisa turvallisuusprofiili.

NEVANAC silmätipat eliminoida muut yhteinen ongelma – kipu kaihileikkauksen jälkeen. Kivun välttämiseksi leikkauksen jälkeen, NEVANAC tippaa tulisi käyttää päivää ennen leikkausta, ja sitten 3 viikon kuluttua leikkauksesta.

NSAID NEVANAC lääke pystyy poistamaan kipua silmämuna jo 3 tuntia kaihileikkauksen jälkeen. NEVANAC voidaan käyttää lyhytaikaiseen hoitoon jälkeisen kivun, joka kestää enintään kolme viikkoa. NEVANAC ei ole vaikutusta silmänsisäisen paineen ja ei aiheuta tulehdusreaktioita.

Suurimmat toimittajat silmätippoja Suomessa ovat yhtiöt: Santen Oy, Alcon, Thea ja Paranova Oy. Jos aiot tilata silmätipat ilman reseptiä online apteekki, saat tietoa siitä apteekista verkkoapteekkien noin toimittajat oftalmisten lääkeaineiden.