Antifungaaliset huumeita ilman reseptiä

Saatavuudesta huolimatta kymmeniä eri sienilääkkeet, ihmisten määrä tartunnan sieni-infektion on vuosittain kasvaa. Useimmat aiheuttamia sairauksia sieni-infektiot eivät aiheuta vakavaa terveysriskiä, mutta vaativat ajoissa hoitoon.

Nykyään luettelo mahdollisten taudinaiheuttajien sienitautien kuuluu noin 400 lajia sieniä. Suurin osa heistä (noin 300) voi tartuttaa henkilö vain, jos immuunijärjestelmä on heikentynyt.

Hoitoon tarkoitetut lääkkeet sieni-infektioita hyvin tutkittu, hyvin siedettyjä ja harvoin aiheuttaa haittavaikutuksia, joten ne myydään ilman reseptiä apteekit.

Sienilääkkeet sisältyvät eri farmakologisiin ryhmiin, ja ne voivat olla eri käyttöaiheet, toimintamekanismi, ja käyttömenetelmiä (ruiskeena, suun tai paikallisesti).

Sienilääkkeet ryhmä polyenes

Verrattuna muihin huumeisiin, polyeenit on laajin kirjo antimykoottinen. Tietyt lääkkeet tämäntyyppisten löytyy verestä pitkään ja alkaa toimia ainoastaan suorassa kosketuksessa solujen patogeenisten infektioiden.

Polyeenit on alhainen riski sivuvaikutuksia. Jos polyeenit levitetään iholle tai limakalvoille, ne ovat lähes ole imeytyy verenkiertoon. Siksi monet polyeenityyppinen antifungaaliset lääkkeet ovat saatavilla ilman reseptiä ja käyttää infektioiden hoitoon kotona.

Sienilääkkeet ryhmä atsolien

Atsolit ovat eniten ryhmä synteettisiä sienilääkkeiden systeemistä tai paikalliseen antoon. Atsolit Systeemiset tehoavat parhaiten taudinaiheuttajia pinnallisten ja invasiivisia mykoosit.

Atsolit paikalliseen käyttöön tarjoavat pääasiassa fungistaattinen vaikutus (taudinaiheuttajien ehkäisemisestä kasvu) ja sisältyvät eri voiteet, voiteet ja shampoot.

Jotkut atsoleilla pahentaa maksan toiminta, joten kesto niiden käyttöä olisi rajoitettava. Aikana sienilääkitystä, ottaa huomioon, että atsoliantimykooteilla välineet voivat olla vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden (esim steroidit ja hormonit).

Allyyliamiinin sienilääkkeet

Allyyliamiinit hallussaan laajakirjoinen aktiivisuuden ja toimitetaan usein muodossa suihkeita, voiteet, geelit ja voiteet. Voit ostaa näitä sienilääkkeiden ilman reseptiä apteekeista tai kaupoissa ja käyttää niitä hoitoon tai ehkäisyyn infektioita.

Allyyliamiinit on korkein aktiivisuus kaikenlaisia dermatofyytteihin muiden lajien sieniä, jotka aiheuttavat ihovaurioita. Siksi tärkein merkkejä sienilääkkeiden tämäntyyppistä Dermatomykoosit.

Allyyliamiinit aiheuttavat pääasiassa fungisidinen vaikutus (tappaa sienet) visit this website. Monenlaisia allyyliamiinit voidaan valita optimaalisesti sopivia sienilääke ja tehdä hoidon maksimaalisesti nopeaa ja mukavaa.

Sienilääkkeet ryhmä ekinokandiinien

Ekinokandiineille estää synteesiä sienen soluseinän ja niitä käytetään hoidettaessa vaikeita sieni-infektioita. Ne toimivat pehmeämpiä kuin muut antifungaaliset ja harvoin aiheuttaa haittavaikutuksia.

Ekinokandiineille määrätään usein ensilinjan hoitoon tarkoitetut lääkkeet erilaisten kandidiaasin. Antifungaaliset huumeita tämäntyyppisiä estää elintoimintojen sienten silloinkin kun muut lääkkeet ovat tehottomia.

Lisäksi ryhmät sienilääkkeet edellä mainittiin, antibiootteja, joilla on antifungaalista vaikutusta myydään myös Suomessa. Tällaiset lääkkeet on suunniteltu ulkoinen tai paikalliseen käyttöön, ja ovat usein määrätty hoitoon Dermatomykoosit.

Lisäksi yhdistelmä lääkkeet, jotka sisältävät kerralla useita antifungaalisia aineita ovat myynnissä. Jos aiot ostaa sienilääkkeet ilman reseptiä, mutta eivät tiedä, mitä tabletit, kapselit, voiteet, ratkaisuja tarvitaan sieni-infektion eli omassa tapauksessa ota, kysy apteekista kysymyksiin.