Diflucan – on uuden sukupolven sienilääke lääkitys (antimycotic), jossa on laaja antimykoottinen. Toimittajan Diflucan on Suomessa maailmanlaajuinen lääkeyritys Pfizer.

Sienilääke Diflucan on suuri kysyntä ei vain Suomessa, vaan myös muissa Euroopan maissa, kuten Italiassa, Ruotsissa, Norjassa ja Romaniassa.

Jos haluat ostaa Diflucan ilman reseptiä, voit tilata tämän antimycotic online apteekki. Ennen ostamista tätä antimycotic, tutustu viitteitä sen käyttöön.

Vaikuttava aine Diflucan on synteettinen sienilääke ainetta Flukonatsolia, joka estää entsyymiaktiivisuutta sienten ja aiheuttaa niiden kuoleman.

Antimykoottista Diflucan tehoaa hiivan, kuten suvun sienistä, Candida spp., Cryptococcus neoformans, Trichophyton spp., Blastomyces dermatitidis, Coccidioides immitis, ja Histoplasma capsulatum.

Diflucan on määrätty aikuisille potilaille hoitoon:

• koksidioidomykoosin
• invasiivisen kandidiaasin
• candidal Balanitis
• tinea unguium (onychomycosis)
• Kryptokokkimeningiitin
• emättimen kandidiaasi (mukaan lukien sammas)
• dermatomykoosi (vartalosilsa, jalkasilsan)
• limakalvojen kandidiaasi (mukaan lukien kandidiaasi suun ja nielun ja ruokatorven)

Johtuen korkeasta selektiivisyydestä Diflucan vastaan hiivaa sieniä, sienilääkitystä voidaan aloittaa ennen tulosten laboratoriotutkimukset.

Torjumaan sieni-infektio, kaksi eri annosmuotoja Diflucan voidaan käyttää:

• parenteraaliseen (liuos diflucan 2 mg / ml)
• suun kautta (kiinteä kapselit Diflucan 50, 100, ja 150 mg jauhe oraalisuspensiota Diflucan 10 mg / ml, 40 mg / ml)

Jos olet ostanut Diflucan ilman reseptiä muutamia kuukausia tai vuosia sitten, tarkista vanhenemispäivämäärää ja uudelleen tutustu sen annostelun aloittamisesta.

Diflucan infuusiot suositellaan vaikeiden sieni-infektioita. Vuonna Kryptokokkimeningiitin, potilaalle annetaan kyllästysannoksena Diflucan 400 mg ensimmäisenä päivänä hoito. Sitten ylläpitoannos Diflucan 200 – 400 mg kerran päivässä on määrätty. Joissakin tapauksissa päivittäinen annos tätä antimycotic voidaan nostaa 800 mg.

Hoito suunielusammassieni aloitetaan kerta-annoksen Diflucan 200-400 mg vuorokaudessa. Ylläpitäminen vuorokausiannos Diflucan 100 – 200 mg tulisi ottaa yhdestä kolmeen viikkoa.

In Balanitis aiheuttaa Candida ja emättimen kandidiaasi (hiivatulehdus), potilas on määrätty yhdellä annoksella Diflucan 150 mg.

Määrättäessä Diflucan lapsille, päivittäinen annos lasketaan kehon painon ja voi vaihdella välillä 3 mg / kg jopa 12 mg / kg. Jos Diflucan kapseleita ei voida käyttää, oraalisuspensiota tai injektiot Diflucan voidaan suositella lapsille.

On online-apteekki, kaikki annosmuodot Diflucan myydään ilman reseptiä. Jos päätät tilata antimycotic verkossa, on suositeltavaa lukea huolellisesti Diflucan opetusta ja oppia piirteitä sen käyttöä lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille ennen sen käyttöä.

Raskaana olevat naiset ovat määrätty kanssa Diflucan poikkeustapauksissa. Hoitoon sammas ensimmäisen raskauskolmanneksen, muut sienilääkkeet suositellaan sijasta Diflucan.

Pitkäaikainen käyttö suurina annoksina Diflucan (400 – 800 mg per päivä) ensimmäisen kuukauden aikana voi vaikuttaa kielteisesti sikiön kehitykseen. Täten, kerta-annos Diflucan 150 mg hoitoon emättimen hiivatulehdus raskaana oleville naisille ei aiheuta vaaraa terveydelle tulevaisuuden lapsen.

Diflucan voi tulla vauvan kehon äidinmaidossa. Siksi välttää käyttämällä tätä sienilääkettä imetyksen aikana.

Jos olet ostanut Diflucan ilman reseptiä ja haluat käyttää sitä ensimmäistä kertaa, sinun pitäisi tietää, että tämä antimycotic saattaa aiheuttaa haittavaikutuksia.

Noudattamatta jättäminen annostuksella Diflucan ja piittaamattomuus suosituksia sen käyttö kasvaa riski haittavaikutuksista ja voivat vaikuttaa haitallisesti sienilääkkeet.

Yleisimmät sivuvaikutukset Diflucan (Flukonatsolia) ovat pahoinvointi, päänsärky ja vatsakipu cymbalta medication. Joillakin potilailla voi esiintyä ripulia, ilmavaivoja, muutokset makuelämysten.