Rauhoittavat ilman reseptiä

Jos altistuvat usein ahdistusta ja jännitystiloja, voit ostaa rauhoittavia ilman reseptiä online apteekki. Toisin kuin masennuslääkkeet, joita voidaan käyttää pitkäaikaiseen psyykkisten häiriöiden hoitoon, rauhoittavat käytetään vain lyhyen aikavälin hoito.

Nykyään rauhoittavat eri farmakologisen ovat käytettävissä Suomessa, kuten:
• Bentsodiatsepiinit
• neuroleptit
• Ei-bentsodiatsepiini rauhoittavat

Kolme useampia rauhoittavien – karbamaattijohdoksille, bentsodiatsepiini reseptoriantagonistit ja niin sanotut “päivä rauhoittavia” eivät tällä hetkellä rekisteröity Suomessa.

Bentsodiatsepiini rauhoittavat – on suurin ja yleisin luokka rauhoittavia. Suomessa, useita kymmeniä eri bentsodiatsepiinien myydään, kuten Tenox, Opamox ja Rivatril.

Nämä rauhoittavat auttavat nopeasti ahdistuneisuuden oireita, palauttaa normaalit psyykkinen ja parantaa unen. Jos aiot ostaa rauhoittavia ilman reseptiä, mutta ei ole koskaan bentsodiatsepiineja, voit kysyä apteekista online apteekki kaikkiin kysymyksiin näitä lääkkeitä.

Annosteluohjelma on rauhoittava riippuu psyykkinen ja valitun lääkeaineen.
• Voit ottaa yhden Tenox 10mg pilleri välittömästi ennen nukkumaanmenoa menestyksellisesti taistella unettomuus aiheuttama ahdistus.
• Jos on muita oireita ahdistuneisuutta ja jännityksen lisäksi unettomuus, suuria annoksia Tenox enintään 90 mg vuorokaudessa jaettuina annoksina voi suositella.

Aikana Tenox hakemuksen tulee olla mahdollisimman lyhyt ja enintään kolme kuukautta. Pieni aika rauhoittavien käyttö mahdollistaa välttää kehittämiseen huumeriippuvuus, riippuvuus tai peruuttamista oire.

Tenox ei ole ainoa rauhoittava, joka on tehokas hoito unettomuus, ahdistus ja jännitys. Sen sijaan Tenox, voit käyttää rauhoittavaa Opamox, joka lisäksi helpotusta ahdistusta oireita ja unen parantamiseen, voi vähentää fobioita oireita.

Opamox imeytyy hitaasti elimistöön, joten se tulee ottaa vähintään 1 tunti ennen nukkumaan.
• Jos Opamox hoidetaan unettomuus, kesto sen soveltamista ei saisi ylittää 1 kuukausi.
• Jos Opamox käytetään ahdistuksen hoitoon, kesto sen käyttöä voidaan lisätä enintään kolmeksi kuukaudeksi.

Jos yksi oire mielenterveyshäiriöiden on paniikkikohtauksia, on parempi käyttää neuroleptit kuten Rivatril sijasta bentsodiatsepiinien. Etuna tässä huume on, että se tarjoaa antipsykoottisia ja kouristuksia estäviä vaikutuksia cymbalta 30 mg.

Sillä unihäiriöiden, paniikkihäiriön ja psykomotorinen levottomuus aikuisilla, se on suositeltavaa käyttää pienintä tehokasta annosta Rivatril (jopa 1,5 mg päivässä).

Ylläpitoannokseen Rivatril määritetään yksilöllisesti kullekin potilaalle. Koska antikonvulsiivinen aine, Rivatril on määrätty Epilepsiapotilailla alle 16-vuotias.

Vuonna pitkäaikaisen tai toistuvan käytön rauhoittavien, huumeriippuvuuden saattaa kehittyä. Jotta vähennetään riskiä huumeriippuvuuden, voit käyttää ei-bentsodiatsepiini rauhoittava Atarax sijasta bentsodiatsepiinien ja neuroleptien.

Sen lisäksi, että Atarax nopeasti vähentää oireita ahdistus, se voi lievittää allergiaoireita. Toisin kuin bentsodiatsepiini rauhoittavat, Atarax ei aiheuta vakavia sivuvaikutuksia.

Rauhoittavat voidaan tuottaa muodossa suun tabletteina tai suun siirappi. Jos haluat tilata rauhoittava ilman reseptiä, mutta et tiedä mitä lääkemuoto valita, kysyä apteekista online apteekki kysymyksiisi rauhoittavia.

Suomen toimittajat rauhoittavia useita lääkealan yrityksiä.
• toimittajalla Tenox ja Opamox tabletit on Orion Oyj.
• toimittajat tablettien ja siirapin Atarax ovat UCB Pharma ja Paranova Oy.
• Toimittaja on Rivatril tablettien on Roche Oy.

Huomaa, että geneerisiä versioita rauhoittavia, jotka ovat halvempia kuin tuotemerkin huumeet ovat myynnissä. Esimerkiksi Sandoz Yritys toimittaa Atarax yleispätevä Suomessa, jota myydään Suomen apteekeissa alla yleisnimellä Hydroxyzine.

Suuri valikoima erilaisia rauhoittavia auttaa menestyksellisesti hoitaa ahdistusta, paniikkikohtaukset ja unettomuus, ja siten vähentää osa ihmisistä kärsii vakavasta mielenterveyden häiriöt.