Kamagra geeli – yleinen Viagra, joka on tuotettu farmaseuttinen huoli Ajanta Pharma Ltd, annettu muodossa hyytelö, joiden miellyttävä maku. Saat kätevästi asiakkaiden, jokainen osa on pakattu erilliseen pussiin.

Ainekset: Sisältää 100 mg aktiivista ainesosaa Sildenafiili.

Lääkkeen vaikutus alkaa heti päästessään suuontelon, joten vaikutus on paljon nopeampi kuin käytettäessä tabletin muodossa ja kestää 4-5 tuntia.

Miten Kamagra geeli?

Aktiivinen ainesosa on Sildenafiili on vaikutusta verisuoniin sijaitsevat lantion alueella. Tämä antaa paremman täyttö syvä elinten penis ja saavuttaa vahvempi erektio. Lisäksi, sildenafiili estää aineita, jotka edistävät rentoutumista penis, joten yhdynnän kestää hieman kauemmin, ja aikaa toipua uutta säädöstä tarvitaan vähemmän. Monet miehet sanovat, että tuntemukset orgasmin aikana kirkastuneet.Lääke ei ole vaikutusta lisääntymiseen eikä hedelmällisyyteen.

Käyttöohjeet huumeiden Kamagra geeli: Huolimatta siitä, että lääke on muodossa maukasta geeli on ensisijaisesti lääke ja sitä tulee käyttää varoen.

Kuvaus: Kamagra geeli – hyytelömäinen massa, joka on miellyttävä maku. Yksi pussi sisältää 100 mg vaikuttavaa ainetta. Useimmissa tapauksissa on suositeltavaa käyttää lääkkeen 50 mg päivässä, ja siksi on tarpeen jakaa pakkauksen sisältöön 2 kertaa.

Suositukset: Kamagra geeli voidaan antaa miehille yli 18 vuotta erektiohäiriö eri alkuperää go to this website. Ennen sovellus edellyttää lääkärin vastaanotto.

Suora vasta kuuluu: Yliherkkyys lääkkeen.Tarve tiettyjen lääkeryhmien vähentää painetta, lääkkeitä normalisointia sydänlääkkeitä perustuu nitraatteja, sekä useita antibiootteja ja muita lääkkeitä.Se, että vuorovaikutus aktiivisten ainesosien näiden lääkkeiden on parannettu verenpainetta alentava vaikutus, so painehäviö voi vaihdella.

Kamagra geeli ei saa käyttää jos olet jo valittu muiden lääkkeiden hoitoon erektiohäiriöitä.

Retinitis pigmentosa.

Kielletty käytettäväksi pääkohde nuorten miesten alle 18 ja naisia kaiken ikäisiä.
Äärimmäisen huolellisesti, huumeidenkäytön seuraavissa tapauksissa:

• Synnynnäinen tai hankittu anatominen epämuotoisuus penikseen.

• ehdot, jotka kehittävät priapismi – on oire, kun erektio ilman seksuaalisen kiihottumisen, kun ihminen tuntee kipua.
• Koagulopatia – rikkoo veren hyytymisen järjestelmän.

• Mahalaukun ja / tai pohjukaissuolen akuutissa vaiheessa.

• Jotkut sydänsairaudet – sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, sydäninfarkti, angina pectoris, etc ..

• Jos sinulla on munuaisten ja maksan, lääke on ensimmäinen annetaan vähintään annoksina 25 mg. Tämä suositus koskee myös vanhempia miehiä. Sitten, jos lääke on hyvin siedetty, ja on tarpeen lisätä annostusta, siirtyminen standardin järjestelmään.

Joka tapauksessa, ennen kuin ensimmäistä kertaa ostaa Kamagra Gel, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa.

Haitalliset vaikutukset lääkkeen: Mikä tahansa lääke on sivuvaikutuksia. Tällöin haittavaikutusten riski liittyy läheisesti dozirovkoy.chem suurempi annos, sitä suurempi todennäköisyys komplikaatioita. Mutta joka tapauksessa, haittavaikutukset ovat lieviä tai keskivaikeita ja yksin, kun poistat lääkitystä.

Kirjataan seuraavat tilat:

• heikkeneminen yleiskunto.
• Ihottuma.
• Kohtausten.
• sydämentykytyksiä.
• alentaa verenpainetta.

• Oksentelu.
• Verenvuoto nenästä.
• Kipu silmissä, punoitus kovakalvon.

• Pitkittynyt kivulias erektio.

Annostus ja hallinto: lääke otetaan nopeudella 50 mg kerran vuorokaudessa. Jos toivottua vaikutusta ei saavuteta, niin annos voidaan nostaa 100 mg.Farmakologinen vaikutus on havaittavissa 15 minuutin kuluessa ja sen vaikutus kestää 4-6 tuntia.

Tags:

kamagra osta
kamagra hinta
kamagra hinta thaimaa
kamagra jelly hinta
kamagra netistä
kamagra vaikutus
kamagra vaikutus alkaa
kamagra 100mg vaikutusaika
kamagra oral jelly vaikutus
kamagra kokemuksia
kamagra jelly kokemuksia
kamagradeal kokemuksia
kamagra oral jelly kokemuksia
kamagra ja alkoholi
kamagra alkoholi
kamagra resepti
kamagra vaikutusaika
kamagra naisille
kamagra finland
kamagra suomi
kamagra oral jelly suomi
kamagra 100mg oral jelly vaikutus
kamagra oral review
kamagra gel buy
kamagra gel buy online
kamagra gel review