Diureetit – ovat lääkkeitä, jotka auttavat poistamaan ylimääräisen nesteen kehosta. Klo Suomen apteekit, diureetit myydään reseptillä. Jos haluat ostaa diureetti ilman reseptiä, voit tilata sen verkossa apteekki. Ennen aloittamista diureettihoidon, on suositeltavaa lukea huumeiden etiketti ja selvittää merkintöjen käyttöä.

Diureetit voidaan käyttää hoitoon:

• turvotus oireyhtymä
• kohonnut verenpaine
• askiitteina maksakirroosi
• kroonisen sydämen vajaatoiminnan
• akuutti ja krooninen munuaisten vajaatoiminta

Valinta diureetti riippuu ennen kaikkea erityisesti kliinisestä tilanteesta ja potilaan tila. Nykyaikaiset diureetit jaetaan useisiin ryhmiin, kuten: hiilihappoanhydraasin estäjien, osmoottiset diureetit, sekä thiazide ja loop-diureetit.

Sydämen vajaatoiminta ja kohonnut verenpaine, tiatsidi tai loop-diureetit voidaan käyttää. Loop-diureetit ovat voimakas diureetti vaikutus, auttaa lisäämään diureesin 25% ja voi olla suuri vaikutus elektrolyyttejä tasolla kehossa.

Furosemidi kuuluu loop-diureetteja. Tämä lääke on vahva, mutta lyhyt diureetti vaikutus, joka ei auttavat hallitsemaan verenpainetta verenpainetauti.

Tästä syystä tärkein osoitus Furosemidi käyttö – on hoitoa, sydämen ja munuaisten vajaatoiminta, sekä hoito turvotus oireyhtymä. Jos potilas tarvitsee nopeasti alkaa turvotuksen hoitoon käytetään Furosemidi, hän voi ostaa virtsaneritystä ilman reseptiä online apteekki. Suomessa, diureetti myydään kauppanimillä Vesix, Lasix, ja Furesis.

Nopea ja voimakas vaikutus loop-diureetteja tarvitaan kiireesti olosuhteissa, kun taas pehmeä vaikutus tiatsidi ja tiatsidityyppisten kaltaiset diureetit auttaa tehokkaasti hallitsemaan veren paine verenpainetauti.

Tiatsididiureetit on ominaista riittävän korkea biosaatavuus ja nopea vaikutuksen alkaminen. Ne vähentävät kalsiumin menetystä ja hidastaa kehitystä osteoporoosi.

Yksi yleisimmin käytetyistä diureetit tämän ryhmän on Indapamidi (Tertensif, Natrilix). Tämä lääke on tavallisesti käytetään verenpainetaudin hoidossa.

Hydroklortiazid käytetään yhdessä hoidon Kinapriilia (Accupro Comp) ja Irbesartaania (CoAprovel) kuuluu myös tiatsididiureetit.

Samanaikainen käyttö Hydroklortiazid kanssa Kinapriilia ja Irbesartaania tehokkaammin alentaa korkeaa verenpainetta kuin kunkin näiden lääkkeiden yksin tekee.

Jos tiatsididiureettien käytetään laajasti kardiologian, osmoottinen diureeteilla on varsin rajallista hyötyä korjaamista sydämen vajaatoiminta.

Drugs ryhmä osmoottisen diureetit ovat ainoat, jotka eivät peitä virtsaan muodostumista. Niitä käytetään aiheuttaa diureesista akuutissa myrkytysten (esimerkiksi barbituraatit), tai akuutti munuaisten vajaatoiminta.

Diureetit Tämän ryhmän myös määrätty alempi kallonsisäistä painetta ja ylläpitohoitona on akuutin glaukooman.

Nopeasti poistaa akuutin glaukooman tai normalisoida kohonnut kallon paine, potilaat voivat käyttää osmoottisen diureetteja. Jos haluat ostaa osmoottinen diureetti ilman reseptiä, tilata verkossa osoitteessa kätevä aikaa.

Jos et tiedä millainen osmoottisen diureetti tilauksesta, farmaseutti voi antaa sinulle lisätietoja tästä ryhmästä diureetteja. Esimerkiksi yksi suosituimmista osmoottinen diureetteja Suomessa myydään yleisnimellä Mannitoli.

Toinen harvinainen ryhmä diureetit on karboanhydraasinestäjät. Tämä ryhmä sisältää erilaisia lääkkeitä, kuten Dortsoliamidia ja Asetatsoliamidi. Suomessa vain Dortsoliamidia silmätipat myydään.

Dortsoliamidia diureetti käytetään vähentämään Kohonneen silmänpaineen. Suomessa tämä lääke myydään kauppanimillä Trusopt ja Cosopt.