Allergialääkkeet ilman reseptiä

Erilaiset allergialääkkeet käytetään allergisten sairauksien hoitoon, joista suurin osa myydään ilman reseptiä. Allergialääkkeet voidaan määrätä missä iässä tahansa, myös lapset, iäkkäillä miehillä ja naisilla.

Valikoima ja laatu allergialääkkeet jatkuvasti parantunut. Lääkkeet, jotka vaikuttavat kerralla useita mekanismeja allergisia reaktioita on kehitetty viime vuosikymmeninä.

Eri ryhmien allergialääkkeet ovat erilaisia farmakologisia ja farmakodynaamisia ominaisuuksia. Kaikkein määrätty lääkitys allergia hoitoon sisältyvät ryhmän 1., 2. ja 3. sukupolvi antihistamiinit.

Luettelo 1. sukupolven allergialääkkeet sisältää Clemastinum (Tavegyl), Diphenhydramini (Medidryl), ja Dimetindene (Fenistil). Näitä lääkkeitä käytetään pääasiassa nopeasti helpotusta akuuttien allergisia reaktioita, kun ylimääräinen anti-allerginen vaikutus ei tarvita.

Yhdistetty oraaliliuos Codesan Comp voidaan käyttää nopeasti helpotusta yskä sopii aiheuttama akuutti allerginen reaktio. Tämä ratkaisu voidaan määrätä nuorille 12-vuotiailla ja sitä vanhemmilla, ja ei saa määrätä lapsuudessa.

Toiminta on ensimmäinen sukupolvi allerginen huumeita on lyhyt. Tässä suhteessa niitä tulisi käyttää suurina annoksina ja toistuvasti (3-4 kertaa päivässä) saada kliinistä vaikutusta. Tällaiset annosteluohjelma lisää riskiä ei-toivottuja reaktioita.

Useimmat 1. sukupolven antihistamiinit on ilmaistu rauhoittava vaikutus, joka johtuu niiden kyvystä läpäistä veri-aivoesteen ja on alenemiseen keskushermostoon.

Kestoa käyttäen 1. sukupolven lääkkeet on rajattu kehittämistä takyfylaksi (vieroitusoireiden). Näin ollen, ne ovat harvoin käytetään nykyään tai ei käytetä lainkaan monissa maissa.

Jos aiot ostaa allergialääkkeet ilman reseptiä, mutta eivät ole koskaan ottaneet 1. sukupolven antihistamiinit, pyydä apteekista online apteekki kaikkiin kysymyksiin näitä lääkkeitä. Apteekkari antaa sinulle tietoa eri allergialääkkeet, kuten 2. ja 3. sukupolven antihistamiinit.

Yksi tehokkaimmista 2. sukupolven antihistamiinit ovat Terfenadinum (Teldanex), Astemizolum (Hismanal), Loratadinum (Aerius, Histadin, Flynise), Ebastanum (Ebastiini tai Kestox). Jotkut heistä myydään ilman reseptiä Suomessa.

Toisen sukupolven allergialääkkeet eivät estä aktiivisuutta keskushermostoon; siis eivät aiheuta uneliaisuutta ja muita ei-toivottuja keskushermostovaikutuksia generic for cymbalta.

Vaikutuksen kesto 2. sukupolven allergialääkkeet on noin 24 tuntia, jonka avulla voidaan ottaa ne kerran päivässä. Tätä annostusta merkittävästi vähentää sivuvaikutuksia.